Menu

×

Mini Cart

No products in the cart.

×

Levertijd & verzendkosten

We will make every effort and take every care to get your order delivered to you as soon as possible.
We'll try to dispatch orders, that are placed on workingdays before 17.00 (GMT +1) , on that very same day.

We can't guarentee that. Sometimes products can be out of stock and then the delivery can take somewhat longer.

We strive to have products that are in stock on your doorstep within 3 - 5 workdays.

If, for any reason, your shipment is delayed. we'll contact you as soon as possible to inform you about it. 

The prices mentioned in the webshop are exclusive of the shippingcosts.

Shipping cost vary based on your country and chosen shipping method.

If you choose FedEx for example, the most current shippingcosts will be calculated on the fly. 

Other carriers have fixed prices.

Delivery will be carried out by either PostNL, DPD or FedEx. 

We can't guarentee the delivery time, but we will send you  track&trace details.

RetournerenHet kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen via het contactformulier. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.